Célunk

https://i1.wp.com/www.hexapuzzle.hu/hexapuzzle_images/english2.gifCélunk még mindig a régi; Szeretnénk, ha az angoltudás alapvető tudás lenne Magyarországon. Szeretnénk, ha ezt a tudást bárki és bárhonnan birtokolhatná anélkül, hogy fizikai vagy anyagi akadályokkal nézne szembe, és szeretnénk, ha ez a tudás költségek nélkül mindenki otthonába eljutna és erős közösségünkön keresztül másoknak is átadódna. Nem csak azokat látjuk szívesen, akik most kóstolnak bele a nyelvbe, hanem azokat is, akik közepes vagy magas szintű tudásukkal segítenék a többieket, akár kommentben, akár levélben. Cikkeket is szívesen fogadunk, amit kirakunk átnézés után.

3 thoughts on “Célunk

 1. Szia !
  Nagyon jó ez az oldal valóban kíváló az otthoni nyeltanulásra!Az angol fonetikus írás amivel kibővíteném a tanultakat. Az angol szavakat otthon és sokan a gimibe is fonetikával írják ki a szótárba. pl.: newspaper [nju:speipə].
  Talán már ti is hallottatok róla
  http://www.angoltanszek.hu/TUT/tut.php?tid=1513
  Figyelmetekbe ajánlom ! Előszőr nem könnyű de ha vki egy kis időt rászán és persze angol szavak szótárazása során használja biztosan ráérez. Nekem segített mert a fontikus jelek megtanulásának az ejtését könnyen megértettem a link- ben szereplő szöveg alapján.

 2. Üdvözlöm!
  Nagyon jónak találom, az Önök magyar-angol tanulási oldalát. Viszont egy kérdésem lenne, hogy a jó kiejtést hisz ez elengedhetetlen mely tematikai résznél lehet megtalálni.Így talán még az idősebb korosztály is szívesebben tanul, mivel én is jóval túl a 60-on ennek elengedhetetlen feltételeként próbálnám legalább alapszinten megértetni magam, másokkal.
  Köszönöm várható megtisztelő válaszukat.
  NT

 3. Belenéytem pár oldalba és szerintem nem rossz, bár slég felületes néhol. Nincsenek befejezve a gondolatok, hiányoznak a forditások Pl.: Hejhatározók / ” on the corner of ” vagy ” aboard” Nincs magyar forditás. Bár mondjuk a mai világban ez nem akkora probléma, de akkor is hiányzik. Egyébként jó, áttekinthető alkalmazás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s